PERSONVERNERKLÆRING

MoMi garn og Hobby tar personvern på alvor og vi vil behandle personopplysninger etter de lover og regler som gjelder for behandling av personopplysninger. Denne personvernerklæringen forteller hvordan MoMi garn og Hobby samler inn og bruker personopplysninger på sandnesgarn.no.

Ansvarlig for behandling av personopplysningene:

MoMi Garn og Hobby

Strøket 7

1386 Asker

Org nr 920610501

Når det brukes “vi”, “våre” eller “oss” nedenfor, menes det MoMi Garn og Hobby

Behandling av personopplysninger på www.momi.no

Når du foretar en bestilling, kan du etablere en kundeprofil hos oss. Vi behandler da de opplysningene du oppgir, kontaktopplysninger som navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. I tillegg behandler vi opplysninger tilknyttet deg og dine aktiviteter på momi.no, som for eksempel kjøp du foretar, kontakt du har med oss via e-post/telefon og eventuelt retur (reklamasjon, bytte ol.). Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg, samt kontakte deg i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskaps- og kjøpslovgivningen, og eventuell returhåndtering.

Bruk av databehandlere

Vi selger ikke personopplysningene dine til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke informasjonen med tredjepart. 

Du har rett til å kreve innsyn, korrigering av uriktige personopplysninger eller sletting av personopplysninger vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrensning i behandlingen og kan på visse vilkår protestere mot videre behandling av personopplysninger eller kreve dine personopplysninger overført til deg selv eller annen behandlingsansvarlig (dataportabilitet).
Du kan til enhver tid trekke tilbake dine samtykke ved å sende en epost til post@momi.no